Letný kurací šalát

Letný kurací šalát

Prísady:  300g kuracích pŕs

40g parmezánu

100g ľadového šalátu

50g rukoly

50g čakanky

50g polníček

1ČL oleja s príchuťou bielych alebo čiernych hľuzoviek

1ČL olivového oleja

1ČL balzamikového krému s príchuťou bielych hľuzoviek

soľ, čierne mleté korenie

 

Postup: Kuracie prsia narežeme na pásiky, osolíme, okoreníme, pridáme olivový olej a pomaly opečieme na panvici z oboch strán. Keď sú kuracie prsia hotové, vyberieme ich a necháme chvíľku vychladnúť. Šaláty si natrháme a všetky spolu premiešame, kúsky mäsa navrstvíme na pripravený šalát, prelejeme balzamikovým krémom a hľuzovkovým olejom. Celý pokrm dotvoríme hoblinami z parmezánu a môžeme podávať s čerstvou bagetou.

Dobrú chuť