Letný kurací šalát
14. júla 2016Letný kurací šalát
Prísady: 300g kuracích pŕs
40g parmezánu
100g ľadového šalátu
50g rukoly
50g čakanky
50g polníček
1ČL oleja s príchuťou bielych alebo čiernych hľuzoviek
1ČL olivového oleja
1ČL balzamikového krému s príchuťou bielych hľuzoviek
soľ, čierne mleté korenie
Postup: Kuracie prsia narežeme na pásiky, osolíme, okoreníme, pridáme olivový olej a pomaly opečieme na panvici z oboch strán. Keď sú kuracie prsia hotové, vyberieme ich a necháme chvíľku vychladnúť. Šaláty si natrháme a všetky spolu premiešame, kúsky mäsa navrstvíme na pripravený šalát, prelejeme balzamikovým krémom a hľuzovkovým olejom. Celý pokrm dotvoríme hoblinami z parmezánu a môžeme podávať s čerstvou bagetou.
Dobrú chuť